Sfaturi pentru Nunta


Petrecere Nunta Bucuresti
Petrecere Nunta Bucuresti

Te-a cerut, te-a placut .......

ce ramane de facut?

 

 

 

 

 

Iata cateva sfaturi pentru petrecerea ta de Nunta :

 In acest moment fiecare cuplu fixeaza o data pentru infaptuirea Nuntii, si porneste cu pasi domoli catre momentul fericit al vietii lor "Nunta" !

 

Primul pas este sa gasesti un restaurant care sa fie conform dorintelor tale si a bugetului familiei. Din punctul meu de vedere este o adevarata provocare, de cele mai multe ori data nuntii se fixeaza in functie de acest aspect. In momentul in care restaurantul si data sunt fixate incepe "the countdown" ;

 

 Daca bugetul este unul destul de considerabil poti opta pentru serviciile unei firme de organizat evenimente, veti scuti multe telefoane, vizite in cautarea locatiei perfecte, e-mailuri, etc. Dar, daca vreti ca evenimentul sa poarte samnatura voastra, va trebui sa va implicati.

Sa incepem sa enumeram punctele care trebuiesc respectate pentru a te asigura ca nunta ta va fi exact asa cum ti-ai dorit:

 

1 - Gasirea unui restaurant. Aici va trebui sa ti cont de numarul de persoane care le ai invitate la nunta. Va trebui sa alcatuiesti o lista cat mai exacta din punctul acesta de vedere si este de preferat sa comunici restaurantului cateva meniuri in plus. Nu omite sa intrebi managerul daca bauturile sunt incluse de astfel si onorariul ospatarilor.

 

2 - Alegerea bisericii unde veti face cununia religioasa. Intereseaza-te daca exista un cor, cati preoti sunt la ceremonie, durata slujbei si binenteles costul serviciilor  (pentru orasele mai mari cum ar fi Bucuresti pretul este mai piperat).

 

3 -  Invitatiile, odata ce ai trecut pe la cele 2 puncte de mai sus este timpul sa iti alegi sau concepi invitatiile pentru nunta, cu cat acestea sunt distribuite mai devreme cu atat invitatii vor fi in numar mai considerabil la nunta ta.

 

4 - Alegerea Formatiei sau a DJ -ului, in functie de preferinte, care are menirea de a asigura invitatilor o sonorizare buna si o atmosfera antrenanta. Precizeaza Formatiei sau Dj -ului preferintele tale muzicale si vezi daca ti le pot satisface (nu uita sa inchei un contract cu Formatia sau Dj -ul ales pentru a te asigura de participarea lui la petrecere). Asigura-te ca restaurantul sa aiba spatiul necesar pentru pupitrul DJ -ului. Stabileste o intalnire cu DJ -ul si nu uita sa ii mentionezi melodia pentru dansul mirilor.

 

5 - Decoratiunile. Gandeste-te ce culori preferi pentru amenajarea salii, pentru ca acestea vor fi culorile nuntii tale, in jurul acestora se va invarti intreaga cromatica.  Nu uita de marturii, casa de dar si florile din pieptul mesenilor.

 

6 -  Alegerea trusoului pentru ea. Rochia binenteles este piesa de rezistenta, toate accesoriile fiind in functie de ea, pantofii, trebuie sa fie frumosi si foarte comozi, recomandarea este ca ei sa fie facuti la un designer renumit care tine cont de toate problemele piciorului (monturi si alte cele). Accesoriile sunt in funtie de rochie, daca rochia este cu  modelul complex poti opta pentru minimum de accesorii. Daca rochia este simpla se poate opta pentru colier si cercei ca sa completeze tinuta.

Pentru el, costumul poate fi realizat din trei piese , cu papion sau lavaliera, sunt detalii pe care barbatii pun foarte mult accent.

 

7 - Nu uita de domnisoarele / cavalerii de onoare.

 

8 - Tortul, buchetul miresei si al nasei, lumanarile de cununuie, ceva albastru, ceva vechi si jartiera. 

 

Acestea fiind spuse veti vedea ca toate se vor desfasura conform planului si toti apropiati  vor fi alaturi de voi pentru ca nunta voastra sa fie perfecta!

 

tag: dj nunta dj nunta bucuresti dj petrecere dj petreceri bucuresti dj botez dj petreceri dj ieftin super oferta  botez petrecere  distractie  corectitudine  oferta dj ieftin oferta dj bucuresti 800 ron  petreceri  dj petreceri bucuresti, petreceri nunta bucuresti